04 de setembre 2010

El dia 3 d'octubre a les 12'00 hores al Claustre de la Seu Vella de Lleida, la Núria Feliu, l'Antoni Tolmos i jo pujarem a l'escenari per interpretar, la Núria a la veu, l'Antoni al piano i jo amb els pinzells, el conte "On és l'arc de Sant Martí'". L'actuació serviarà de cloenda del festival Concòrdia 2010 que durant tot el mes de setembre té programades actuacions en diferents espais de la Seu Vella. Aquell dia també serà la cloenda d'una magnífica exposició de tapissos que des del maig hi ha a la nau central de la Catedral.
Serà la tercera vegada que tots tres ens juntem per fer aquest tipus d'actuació, les dues anteriors les vam fer a Alpicat, on vam representar aquest mateix conte l'any 2001.

El dia 3 de octubre a les 12'00 horas en el Claustro de la Seu Vella de Lleida, Núria Feliu, Antoni Tolmos y yo subiremos al escenario para interpretar, Núria a la voz, Antoni al piano y yo con los pinceles, el cuento "Dónde está el Arco Iris?". La actuación servirá de clausura del festival Concordia 2010 que durante todo el mes de septiembre tiene programadas actuaciones en diferentes espacios de la Seu Vella. Aquel dia también serà la la clausura de una magnífica exposición de tapices que desde mayo hay en la nave central de la Catedral.
Será la tercera vez que los tres nos juntamos para hacer este tipo de actuación, les dos anteriores las hicimos en Alpicat, donde representamos éste mismo cuento en el año 2001.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Home, pinta molt bé això.
No ho podré veure "en viu", però si pengeu fotos o videos a algun lloc, fes-m'ho saber.
Una abraçada
Balbina

Marçal Abella ha dit...

Hola Balbina, ha estat molt bé i amb molta gent. A veure si edito el video i penjo un fragment.
Salut!